The Greatest show 

14.06.2022Søndag 12. juni 2022, samlet 250 elever seg på scenen i Åsane Kulturhus for å vise årets show "BRODWAY- EN REISE I MUSIKALENS VERDEN" til 1000 forventningsfulle publikummere ( Begge forestillinger var utsolgt). Jubelen har enda ikke lagt seg. Time for time kommer det inn så mange hyggelige og positive meldinger til oss. Vi er utrolig stolt, glad og takknemlig for så mye støtte og positive tilbakemeldinger. Det gir elevene, pedagogene og oss i ledelsen ny giv til å fortsette vårt arbeid med å utvikle danseglede hos elevene og ikke minst gi publikum opplevelser som de ikke vil glemme. Vi jobber hardt for å gjøre alt så profesjonelt som mulig selv om elevene ikke er utdannet profesjonelle dansere. De skal føle at vi tar dem på alvor og oppleve at det er like stort å danse skoleforestilling for Åsane Ballettskole som det blir å delta som danser på DNS, Putti Plutti Pott eller i andre profesjonelle sammenhenger. Det er krevende for elevene å jobbe med så mange detaljer og være så fokusert, men det gir dem en grunnmur til å takle alle utfordringer som er på størrelse med våre flotte oppsetninger. De lærer seg å ta sitt fag seriøst og jobbe med forventninger. Etter at teppet gikk igjen etter siste forestilling sto 250 barn bak scenen og hylte sammen av glede. De fikk en enorm selvtillitsboost av å gjennomføre en så stor produksjon sammen. De følte en tilhørighet og en glede av å være en veldig viktig del i en stor helaftens produksjon. Vi er umåtelig stolt over våre dyktige elever! 


Her er noen av de fine tilbakemeldingene vi har fått: 

"Nydelig forestilling. Den fineste og mest profesjonelle jeg har sett gjennom alle disse årene".


"Tidenes forestilling av Åsane Ballettskole! Dette var en fantastisk opplevelse".


"I går var det tidenes ballettforestilling i Åsane Kulturhus. Helt fantastisk, tusen takk! Er helt imponert over alle de flinke store og små danserne. Koreografiene var helt herlig og den flotte musikken! Dette var en glede. Ikke rart at alle reiste seg og hyllet danserne, de fantastiske koreografene som trener iherdig med elevene. Og ikke minst ildsjelene som sitter i styret i Åsane Ballettskole, som bruker all sin fritid på å tilrettelegg for elevene. De fortjener mer enn bare en takk." 


"Heilt nydelig show! <3 Så stas! Dåkke kan virkelig være stolt av heile skulen og dåkke som står bak dette, og de fine danserene <3 Gleder oss til høsten <3"


"Fantastisk flott forestilling, virkelig en opplevelse å sitte i salen".


"En fantastisk forestilling! Dere har all grunn til å være stolte både av alle på og bak scenen. Gleder meg til neste show". 


"Tusen takk for et helt fantastisk show!. Utrolig talentfulle dansere, nydelige koreografier, flott musikk og super stemning! Proft og fokus på detaljer fra start til slutt. NYDELIG!"


"Det var fantastisk bra. Gleder meg allerede til neste danseforestilling".


"Tusen hjertelig takk for en nydelig forestilling!! Vi storkoste oss fra begynnelse til slutt! Er utrolig imponert over alle sammen!"


"BRAVO! Incredible show- talented, charming dancers, exquisite costumes and out of this world coreography."


"For et show! En STOR takk til alle dere som jobber så mye for at barna våre skal få kjenne ekte danseglede! Strålende fornøyd datter og imponert mor".


"Fantastisk! Henger meg på og sier TAKK til alle dere som jobber for at barna skal ha det så bra og alt arbeidet rundt forestillingen og danseskolen. Imponerende".


"Tusen takk for en fantastisk forestilling! Utrolig fin organisasjon, koreografier og musikk! "


"Fantastisk show! Vi storkoste oss og synes det var rørende flott å se de aller minste opptre på scenen for første gang."


"Utrolig kjekt å se hvor flinke ungene er. Dere har organisert det på en flott måte og lar alle skinne på scenen."


"En nydelig danseoppvisning. Jentene våre var superfornøyd og stolt av å være en del av dette showet."


"For et fantastisk show i dag! Så mange flinke dansere, både store og små! Dere har virkelig gjort en kjempejobb! Vi gleder oss allerede til høsten og nytt show i desember." 


"Tusen takk for en fantastisk forestilling. Veldig imponert og takknemlig over alle som bidrar til at barna våre får oppleve danseglede og mestring. Gleder oss til neste show!"