Påmelding til dansekurs våren 2024

02.01.2024

Vi har gleden av å åpne påmelding for elever til nytt semester ved Åsane Ballettskole. I år blir det mange spennende NYHETER!!! 

SØNDAGSTRENING har vi startet trening for elever ved gruppe 3, 4 og 5. Søndag er en flott dag for dem å trene på ettermiddagen. Da har man hatt fri lørdag og kan hvile lenge søndag, før man avslutter helgen med en nydelig treningsøkt etter at man har vært på hytten eller i familieselskap. 

FLOORBARRÉ er et helt nytt konsept som skal gi verdifull styrke og mobilitetstrening uavhengig av hvilken dansestil man danser. Denne timen anbefaler vi virkelig og kan kombineres med andre timer på søndager. En fantastisk time alle våre 3, 4 og 5- elever vil elske! 

NY PEDAGOG! Åsane Ballettskole har virkelig jobbet hardt for å finne en ny pedagog etter at Mihaela dessverre måtte dra tilbake til sitt hjemland en periode. (Håper selvsagt hun kommer tilbake etterhvert og hun vil alltid være i våre hjerter med et stort savn) 

Vi har vært utrolig heldig og kan presentere med stolthet prima solodanser Evgenii Korsakov, som frem til i dag er aktiv danser i Slovak National Theater. Han er utdannet ved selveste Vaganova Akademiet. "The one and only" -det største og mest prestisjefulle akademiet i verden. Å komme inn på dette akademiet og fullføre utdannelsen, er et fåtall av dansere i verden som gjør. Evgeni er den første mannlige pedagogen vi har hatt i Åsane Ballettskole, så da tenkte vi like godt å hente den aller beste verden har å tilby. Han har danset ved de aller største og mest prestisjefulle teatrene i verden og danset de mest kjente rollene som finnes i den klassiske dansen. Mariinsky Theatre, St.Petersburg Theatre of the Ballet, San Diego Ballet, State Theatre KosiceTheater und Philharmonie Thüringen, Slovak National Theater, har vært hans faste teater etter hans utdanning. Han har turnert verden rundt og danset på verdens mest berømte scener som Albert Hall i London og Champs Elysees i Paris. Fra 2019-2022 har Evgeni tatt bachelor i pedagogikk ved University of Music and Art som pedagog i klassisk ballett (Vaganova method).

Vi må virkelig klype oss i armen og er så uendelig takknemlig for at Evgeni vil komme til Norge og "lille" Åsane og jobbe med våre elever. Vi håper også at dette kan inspirere flere gutter til å danse. 

Så med dette er det bare å stille seg i rekken og melde seg på årets kurs. Det blir en opplevelse!!!!

LINK TIL PÅMELDING: https://club.spond.com/landing/courses/åsaneballett/C41ECB981F2A47C0B7560080660E25E7

Varmt velkommen til nye og "gamle" elever. Vi gleder oss til å se dere<3

Danserisk hilsen 

Styret

ÅSANE BALLETTSKOLE